Despre


    Tuchfeld a fost creat in anul 2016 din dorinta de a coordona si de a intregi sub aceeasi umbrela business-uri cu potential, precum sub-brandurile Trivas Grup, CHS-EUXIN HOLDING, HUB DACIA, HUB DUNAV, HUB ADRIATIC, HUB DACIA OIL, FUNK INTERNATIONAL si UZ BRICHET.

    Scopul nostru este indreptat in doua directii: pe de o parte ne dorim sa reunim companiile afiliate in cadrul aceleiasi identitati asigurandu-le o comunicare eficienta, atat in mediul intern, cat si in cel extern, iar pe de alta parte ne indreptam atentia catre clientii nostri, carora sa le oferim servicii de cea mai buna calitate potrivite nevoilor si cererilor acestora.

    Sub umbrela Tuchfeld sunt reunite domenii de activitate diferite, astfel ca veti intalni de la companii care se ocupa cu transporturi intermodale, distributii de instalatii termice, gaze si sanitare, reparator autorizat pentru autocamioanele Scania si service autorizat pentru autolitarele marca Mercedes-Benz, pana la companii care furnizeaza produse petroliere.

    Companiile afiliate au ca numitor comun dezvoltarea activitatii fiecareia, astfel incat aceasta sa devina lider pe piata din domeniu, reusind sa livreze clientilor servicii de inalta calitate.