Companii afiliate


35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,0,0,0,0,46,15,5,2,1,0,20,0,0
001
bbbb
003
004
aaaaa
007


CHS EUXIN HOLDING are sub umbrela sa următoarele divizii:
  • CHS Container are ca obiect de activitate cumpararea, vanzarea de containere noi si second-hand de birouri, maritime, sanitare si frigorifice. De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor si servicii conexe legate de activitatea principala: transportul, montarea, demontarea, cuplarea si repararea containerelor.
  • Euxin Trucks este un service al carui obiect principal de activitate este repararea si intretinerea autovehiculelor, precum si comercializarea de autocamioane noi si rulate, subansambluri si piese de schimb aferente. Euxin Trucks este Reparator Autorizat pentru autocamioanele marca Scania, precum si Service Autorizat pentru autoutilitarele Mercedes-Benz si autocamioanele Scania.
  • Real Estate vinde si inchiriaza spatii pentru birouri, spatii rezidentiale si terenuri.
 

Hub Dacia, cu sediul in Bucuresti, Romania, este o companie care efectueaza servicii in industria transportului intermodal, precum agenturare nave, manevrarea marfurilor, depozitare si supervizare, in sistemul door-to-door, catre majoritatea destinatiilor mondiale. Inca din 1998, HUB Dacia reprezinta un reper in ceea ce priveste transportul personalizat, fiind agentul armatorilor Hapag-Lloyd si Sea Consortium in Romania

Hub Dunav 
Agent al armatorului Hapag-Lloyd in Serbia si Muntenegru, ofera inca din 2006, servicii de transport maritim containerizat in sistem door to door pentru importatorii si exportatorii din cele doua tari, avand sediul in Belgrad, Serbia.

Hub Adriatic
Reprezentant al armatorului Hapag-Lloyd in Albania, Macedonia si Kosovo, efectueaza servicii de transport maritim containerizat pentru clientii din cele 3 tari, avand sediul in Durres, Albania.

Hub Dacia Oil, unul dintre liderii pe piata in materie de carduri de combustibil, lubrifianti, parafine si alte produse petroliere derivate. De asemenea, HUB Dacia Oil furnizeaza solutii costumizate si livreaza urmatoarele grupe de produse petroliere: carduri de carburant, uleiuri industriale si de motor, parafine si diferite produse chimice.
 

Funk International s-a format prin fuziunea RIMIS Broker de Asigurare cu FUNK Gruppe, devenind FUNK International Romania-Broker de Asigurare si Reasigurare. Domeniul de activitate este concentrat in jurul asigurarilor individuale. Bazele Funk International au fost puse in 1879, in Berlin, ulterior intrand in randul celor mai mari companii independente de asigurari din Germania, avand peste 1.100 de angajati si 32 de filiale in Europa.

 

Trivas Grup, o companie infiintata inca din 1993, este importator direct al unor branduri apreciate in domeniul sistemelor de instalatii termice, gaze, climatizare si sistemelor de protectie pentru echipamente monofazice. Trivas Grup cuprinde brandurile Trivas, Conter, Calore, Westech si Pitulice.ro, datorita carora s-a impus pe piata ca furnizor de succes de instalatii termice, gaze si sanitare.

UZ Brichet este o companie care dispune de o linie moderna de productie a microbrichetelor, cunoscute pe piata internationala si sub denumirea de “pelet”. In acest mod se urmareste diminuarea problemei poluarii cu rumegus si deseuri lemnoase din Valea Uzului si Valea Trotusului. Peletul Uz Brichet are ca materie de baza rumegusul obtinut din lemn curat. Cu 14.8 milioane de hectare, Romania este cel de-al doilea producator de produse agricole din Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si detine in prezent unul din cele mai bune locuri din Europa in ceea ce priveste biomasa.